Written by 5:47 pm Actes

Sessió de ventilació i regal pels Alumni

Ahir vam fer la sessió tècnica sobre ventilació mecànica, la primera feta per streaming. En Guim Castrillo ens va ensenyar tots els conceptes bàsics de ventilació mecànica, tema imprescindible en el moment actual pels canvis que hem anat veient en el Codi Tècnic de l’Edificació. Per raons d’estalvi energètic els edificis cada vegada són més hermètics i per tant una ventilació mecànica es converteix en requisit indispensable. Tot i així també ens va mostrar que en els edificis existents la ventilació mecànica hi pot jugar un paper important.

Podeu veure la seva presentació aquí:

Tal i com vam comentar al final de la sessió, tenim un petit regal per als alumni de l’EPSEB. Per cortesia d’Energiehaus i S&P us oferim uns continguts formatius sobre l’estàndard Passivhaus i sobre la ventilació mecànica en habitatges Passivhaus.

Accediu aquí als continguts formatius

(Visited 112 times, 1 visits today)
[mc4wp_form id="5878"]
Close