Written by 8:00 pm Actes

Sessió tècnica sobre ITEs amb en Jordi Pascual

Amb aquesta sessió del Club EPSEB Alumni, els professionals que realitzen ITE’s podran trobar solució als seus dubtes i resoldre errors freqüents.

Amb aquesta sessió del Club EPSEB Alumni, els professionals que realitzen ITE’s podran trobar solució als seus dubtes i resoldre errors freqüents, de la ma d’en Jordi Pascual, professor associat de l’EPSEB i Tècnic de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Com que sabem que hi ha molts professionals amb dubtes sobre la realització de les ITEs hem pensat que seria bona idea fer una sessió de resolució de dubtes. Comptarem amb en Jordi Pascual, que és professor associat de l’EPSEB i Tècnic de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Ja us podeu imaginar que ha vist un munt d’ITEs i que podrà resoldre sense problemes els dubtes que tingueu. També explicarà quins són els errors més freqüents que es fan al realitzar una ITE.

(Visited 74 times, 1 visits today)
[mc4wp_form id="5878"]
Close